Guldringens forbandelse

Guldringens forbandelse

Off

Mette Moltke Wozniak er på ferie på en sejlbåd i det sydlige caribiske øhav ved øen Tobago, da hun hører en mystisk historie om en forbandelse, som stammer fra bugten ved Scarborough Harbour. Hun beslutter sig for at undersøge historien, og sporet leder hende til skattejægeren Ray Hinds som mener at han er skyldig i at vække forbandelsen, da han fandt en guldring på en skelethånd på havets bund. Mette bliver hvirvlet ind i en historie som vokser og vokser og bliver mere og mere dødelig, og som til sidst truer med at sluge hende helt.

Guldringens forbandelse er en undervands-dokumentar-spøgelseshistorie-podcast-serie i 4 dele af Third Ear. Den er lavet for podcast-appen Podimo. Vi udgiver serien på thirdear.dk og i Third Ears podcast-feed i en begrænset periode, afsnit for afsnit. Hvis du ikke kan vente, ligger hele serien allerede nu og venter på dig hos Podimo. Og hvis du hilser fra os, får du to måneders gratis Podimo Premuim – uden at binde dig til noget. Læs mere her: podimo.dk/thirdear


 

Guldringens forbandelse 1:4

Mette Moltke Wozniak er på forlænget sommerferie om bord på sejlbåden Queen Bee da hun hører en historie om undervandsarkæologer og forbandede skatte fra bunden af havet i bugten Scarborough Harbour ved øen Tobago i det sydlige caribiske øhav. Hun beslutter sig for at undersøge historien nærmere…

Hvis du foretrækker noget mindre blodigt, kan du gå på jagt i vores arkiv…

 

 
 


 
 
 

 

Guldringens forbandelse 2:4

Mette har talt med dykkeren og skattejæger Ray Hinds som fortæller hende om en mystisk og dødbringende forbandelse som stammer fra Scarborough Harbour ved Tobagos kyst. Hun undersøger historien bag den guldring, som Ray Hinds mener var starten på det hele, og hører om flere dødsfald i forbindelse med sagen.

 


 

Guldringens forbandelse 3:4

Mette tager ude til en privat ø med en lokal rigmand, som kan give en ny vinkel på sagen om guldringens forbandelse, og hun hører historien bag de sidste dødsfald – indtil videre – som kan spores til tiden efter guldringen blev fundet. Hun møder en overraskelse på øen og hendes verdensbillede begynder at ændre sig.

 
 
 

 
 


 
 
 

 

Guldringens forbandelse 4:4

Mette har en sidste mulighed for at forstå hvad der foregår i forbindelse med Ray Hinds’ forbandelse og de ånder, han mener er skyld i flere dødsfald. Hun opsøger en række åndelige vejledere på øen. Pludselig opdager Mette at ikke alt har været som hun troet fra starten, og at hun selv kan være i fare. Hvordan slipper man af med Guldringens Forbandelse?

 


Mette Moltke Wozniak, Tim Hinman & Krister Moltzen. Foto: Lise Thagaard 2019

Credits
Guldringens forbandelse er produceret af Third Ear for Podimo.
Fortalt af Mette Moltke Wozniak.
Produceret, skrevet og tilrettelagt af Krister Moltzen, Tim Hinman og Mette Moltke Wozniak hos Third Ear.
Optagelser on location af Mette Moltke Wozniak og Mira Kellermann.
Musik, lydredigering, studieoptagelser og lyddesign af Tim Hinman.
Seriens grafik er lavet af Mette Moltke Wozniak – find mere her.
Tak til Silke Fensman, Nikolaj Koppel og resten af Podimo-teamet.
Third Ears redaktion består af Tim Hinman, Krister Moltzen og Frederik Nielbo.
About the Author