THIRD EAR PODCAST

LYT TIL THIRD EAR

Der er to måder at få bonusmateriale og early access til Third Ears podcast på. Udover at kunne høre eksklusive afsnit – kun til abonnenter – og få de nyeste afsnit før alle andre, hjælper du os også med at holde skruen i vandet, så vi kan blive ved med at lave historier.

Third Ears app

Uanset om du bruger iPhone eller Android, kan du downloade appen Third Ear Podcast. Her udgiver vi alt hvad vi har lavet, plus eksklusivt bonusmateriale, og du får de nyeste afsnit før alle andre. Appen koster 49 kr. om måneden, og du får de første to uger gratis.

NB: Appen kan kun downloades til smartphones

apple podcasts

I Apples podcast-app kan du abonnere på vores channel Third Ear Podcast. For 39 kr. om måneden får du de nye afsnit før alle andre, og eksklusivt bonusmateriale kun for abonnenter.

WEBSITE & PODCAST FEED

Du kan stadig lytte til de fleste af vores historier i de fleste podcast-apps og her på hjemmesiden. Indtil videre, i hvert fald. Men vi ville blive virkelig glade hvis du vil abonnere på en af mulighederne ovenfor – så får du early access og bonus-materiale, og vi får en chance for at blive ved med at lave podcasts…