THIRD EAR PODCAST

AFGØRENDE
ØJEBLIKKE

En serie om seks afgørende øjeblikke i musikkens historie

Afgørende øjeblikke er seks koncertforestillinger, hvor musik, skuespil, podcast og scenografi smedes sammen til en fortælling om et afgørende øjeblik i verdenshistorien, musikhistorien eller en komponists liv. Det er klassisk musik, som du aldrig har oplevet det før. I forbindelse med hver koncert udgiver vi et afsnit i podcasten. Lavet i samarbejde med Copenhagen Phil.

Skrevet, optaget og fortalt af Tim Hinman
i samarbejde med Copenhagen Phil

Episode 1

MIRAKLET I KRIGSZONEN

Afgørende øjeblikke #1. Miraklet i krigszonen. Om Leningrad Symfonien. Om sult. Om sandhed. Podcasten er den første i en række af seks. Den er skabt af Third Ears Tim Hinman i samarbejde med Copenhagen Phil.

Episode 2

EN STORM I ET GLAS VAND

Tim Hinman dykker ned i nogle af de teorier og fortællinger der er opstået i kølvandet på den store komponist Tjajkovskijs død. Med hjælp fra Lars Mikkelsen, Maria Bundgård, Marina Frolova Walker og Pavel Gezenzhov undersøger vi hans livshistorie. Musikken i denne episode er bl.a. uddrag fra Tjajkovskijs 6. symfoni, spillet af ingen ringere end Copenhagen Phil.

Skrevet, optaget og fortalt af Tim Hinman i samarbejde med Copenhagen Phil. Afgørende øjeblikke støttes af Augustinus Fonden, William Demant Fonden, Spar Nord Fonden og Statens Kunstfond.

Send det videre: